Lapjes

Zaterdag zijn we naar de kringloopwinkel geweest. Ik ben al een tijd op zoek naar een letterbak, maar tot nu heb ik er geen kunnen vinden. Zaterdag liepen we achter iemand aan de kringloopwinkel in en deze persoon leverde een letterbak in. … wat een geluk ¬†Tuurlijk heb ik hem gelijk gekocht!¬†20160213_141514-1Het is een oudje en ziet er super uit. Ik moet hem nog wel even afsoppen en dan krijgt hij een plekje op mijn kamertje. Ik wil er de voetjes van mijn singertjes in gaan bewaren.

Zondag zouden we eigelijk naar de handwerkbeurs in Zwolle gaan maar het was niet zo lekker weer daar. Dus hebben we de plannen gewijzigd. We zijn naar Vijfhuizen gegaan. Daar was het Stoffenspektakel. Wat is dat leuk om naar toe te gaan! Zo’n groot aanbod en in alle prijsklassen. Ik houd het in de gaten hoor wanneer het weer in de buurt komt. Mijn buit zie je hier op de foto:20160214_145720Ik ben er heel blij mee. Van de grijze lap op de voorgrond ga ik een jurkje maken voor Joyce. De huisjes lap en de grijze lap met de blauwe en oranje circels worden een jurk voor mij voor in Spanje. Heerlijk als je naar het strand gaat om een jurk te dragen! Ik wil dan graag het nieuwe lutterloh systeem gaan uitproberen. Deze moet het dan gaan worden:

1455828410735Ik ben heel benieuwd of het me gaat lukken…. wordt vervolgd. ….