Verjaardag…..kadootjes! :-)

Afgelopen maandag was ik jarig, maar zondag heb ik het een beetje gevierd. En ik ben super verwend!

Voor mijn FarmersWifeClub, die ik vanaf november ga volgen bij Quilterspalet in Den Haag heb ik van alles gekregen:

fwq

Het boek, een roterende snijmat en template set N van Marti Michell. Voor deze quilt gaan we gebruik maken van de Marti Michell mallen. Set N ontbrak nog in mijn collectie! Ik heb ooit meegedaan aan de from-Marti-and-me club, daarom heb ik al best veel templates in huis.

boeken general electric

Verder heb ik boeken gekregen over de voorloper van de Singer Featherweight naaimachines, de General Electric. Een tijdje geleden heb ik via marktplaats zelf zo’n naaimachientje gekocht.

general electric general electric

Een model A van General Electric. De belt is kapot, dus ik ben nog op zoek naar een nieuwe, maar mijn schoonvader en ik hebben hem getest met een elastiekje….en ja hoor hij gaat …. Ik moet hem nog wel olie geven en schoonmaken hoor! Ik vind het schattige machientjes, vooral dat zilverkleurige lampje! Als ik hem heb opgeknapt ga ik hem uitstallen in de kast. Ik hoop wel dat ik hem lopend krijg!

patronenboek gypsywife gypsy wife

Ook het patronenboek van de Gypsy Wife quilt heb ik gekregen. Ik zag op internet zulke mooie plaatjes van deze quilt, dat ik hem zelf ook graag ga maken! Even wennen aan het boek, maar ik zal er best uitkomen.. ;-)

Op maandag vierde ik mijn verjaardag op mijn werk, ook daar werd ik helemaal blij gemaakt met het boek “De Aloha Quilt” van Jennifer Chiaverini.

 tijdschrift en boek

Ik vind die boeken zo leuk, de meeste heb ik inmiddels gelezen. Ook in het engels en dat gaat best goed hoor, maar ik vind het super dat ik dit boek nu ook in het nederlands heb. Dat leest toch wel makkelijker!

 

 

Een reactie op “Verjaardag…..kadootjes! :-)