DIY mason jar lamp

Op internet heb ik een superleuke lamp gezien gemaakt van mason jar potjes. Die wilde ik ook wel hebben! Gelukkig heb ik een handige man in huis en hij wilde voor mij wel zo’n lamp maken. ┬áBij Maison Mansion heb ik via internet de potjes gekocht in een paar soorten en maten en kleuren. Vervolgens hebben we bij Karwei de overige benodigdheden gevonden. Karwei verkoopt een heel klein assortiment van de snoerboer! Dat was dus erg handig! Fittingen, strijkijzersnoer en een plafondplaat aangeschaft en Peter heeft mijn superlamp gemaakt:

20160219_130352

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>