Lapjes…..

Vandaag met Joyce naar de super uitverkoop geweest van het Quilterspalet in Den Haag.

20150909_191825-1Ik ben heel goed geslaagd.  Blauwe lapjes voor de Farmers Wife quilt en allerlei lapjes voor de quiltvakantie in november. Superleuk! 20150909_144154We kregen nog een waardebon om bij de nieuwe lunchroom EigenWeiss een kopje thee te gaan drinken.  Dat hebben we natuurlijk gedaan.  Dat was een gezellige afsluiting!

Je hebt nog morgen en overmorgen om naar de uitverkoop te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>